Hlavní obsah
Článek

Na Primě připravili divákům velké změny. Všechno začalo odchodem Evy Perkausové (30) na mateřskou dovolenou. Po boku Romana Šebrleho (49) ji střídá další blondýnka, Soňa Porupková. Ta tvořila spolu s kolegou Josefem Mádlem dvojici, která se střídala s Lenkou Špillarovou (38) a Jaroslavem Brousilem, který ve formátu končí a nastupuje místo něj Jiří Šlégl, v ranním pořadu na CNN Prima News Nový den.

Logicky se tedy musela najít náhrada za Soňu právě v Novém dni. Volba padla na reportérku pořadu Showtime brunetku Danielu Révai. Maminka devítiletých dvojčat, které vychovává sama (porodila až po rozvodu s hercem Janem Révaiem), během posledního roku výrazně zhubla a na obrazovce vypadá skvěle.

To ale samozřejmě není její jediný předpoklad. Má za sebou řadu zkušeností právě i z ranního vysílání. "V roce 1998 ve Studiu 6 s Mírou Bosákem, v dalších dvou letech ve Snídani s Novou s Pavlem Svobodou a v roce 2010 v Dobrém ránu na České televizi," vypočítala. "Je to takový můj návrat k ranní show," řekla Super.cz Daniela.

Reklama

Další články

Načítám