Hlavní obsah
Článek

Populární americký moderátor a komik Jay Leno (72) skončil v nemocnici poté, co utrpěl mnohačetné popáleniny převážně v oblasti obličeje. V garáži u jeho domu v Kalifornii vypukl požár. Legenda talk show The Tonight Show with Jay Leno, kterou moderoval na stanici NBC přes dvacet let, byl převezen do popáleninového centra Petera Grossmana ve West Hills, kde se zotavuje.

Rozsah moderátorových zranění, k nimž došlo v sobotu poté, co automobil vzplál od benzinu, je však vážný. Utrpěl popáleniny třetího stupně především na levé straně obličeje a podle lékařů možná bude potřebovat kožní štěpy. Požár ale prý naštěstí nezasáhl oko ani ucho.

Zaměstnanec komika George Swift v pondělí potvrdil, že šlo o jeden z Lenových parních automobilů, který vybuchl. Další den byla před nemocnicí viděna jeho manželka Mavis Leno (76), která šla svého muže navštívit.

„Utrpěl jsem vážné popáleniny při požáru benzinu. Jsem v pohodě. Potřebuji týden nebo dva, abych se znovu postavil na nohy,“ snažil se uklidnit fanoušky moderátor ve svém prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám