Hlavní obsah
Článek

Karel Frýd (37) alias Plyšák z Big Brothera ukázal svoji rozkošnou rodinku, která je dle jeho slov už kompletní. „Nikdy neříkej nikdy, ale za mě jsme kompletní rodina,“ prozradil Karel, který se živí jako fitness trenér.

V srpnu tohoto roku se stal podruhé otcem a narodila se mu krásná dcera Emma. "Je to jízda, ale já to miluju. Jsem hrdej táta, Opravdu," svěřil Super.cz. Focení proběhlo v poklidu a vánoční fotky už jsou taková rodinná tradice. "Čas od času zajdeme do ateliéru a vyfotíme se. Je to hezká tradice a fotky na památku jsou pro mě důležité," říká Karel.

Vzpomínky na tyto roky si chce uchovat navždy. "Až jednou budu starej dědek, chci mít fotky v ruce a vzpomínat na tohle krásné období, které nám dělá neuvěřitelnou radost. Lenka je moje životní láska a mít s ní rodinu je vlastně splněný sen," rozněžnil se Plyšák, po kterém toužila řada fanynek, když v roce 2005 bojoval o pohádkovou výhru 10 milionů korun.

Focení probíhalo v klidu, malá Emma totiž není po tatínkovi. "Emička byla extrémně hodná. Je po snoubence, to je jasná věc," vtipkuje Karel a prozrazuje další plány. „Všechno je super. Barák máme, děti taky, tak teď je tedy na řadě ta svatba," usmívá se. Na vánoční fotografie se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám