Hlavní obsah
Článek

Princ William (41) je po šestitýdenní službě na Falklandách opět doma v Británii. Netrpělivě ho tam očekávala jeho manželka Catherine – vévodkyně z Cambridge (42). Ta přitom zakusila poprvé v životě, jaké je být členkou britské královské rodiny bez Williamovy psychické opory. Na svého chotě čekala na stanici RAF v Oxfordshire do čtyř do rána, aby mu mohla se slzami v očích padnout do náručí.

Po přivítání dvojice ihned zamířila do Londýna do jejich tamního sídla v Kensingtonském paláci. A podle královských zdrojů bude mít William teď dovolenou u armády, aby si mohl s manželkou užívat chvilku soukromí. Očekává se, že dvojice čas využije pro početí následníka trůnu, na něhož královská rodina i celá Británie už netrpělivě čekají.

„Vévodkyně čekala na prince při příjezdu v Brize Nortonu. Ani za nic na světě by to nezmeškala,“ uvedl zdroj z RAF.

Kate a William prožili po sedmi letech randění a jednom roce manželství poprvé v životě svátek svatého Valentýna bez sebe. Vévodkyně toho dne plnila povinnosti členky britské královské rodiny a provedla oficiální návštěvu dětské nemocnice, zatímco princ sloužil na Falklandách. Své choti prý ale nechal poslat obří pugét květin

Po krátké dovolené se vévoda a vévodkyně z Cambridge vrátí do Valley ve velšském Anglesey, kde mají oficiální sídlo a kde William slouží u RAF.

Reklama

Další články

Načítám