Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Christina Applegate (50) v srpnu loňského roku oznámila, že jí byla diagnostikována roztroušená skleróza. Od té doby dotočila poslední řadu seriálu Smrt nás spojí, na veřejnosti se ovšem poprvé objevila až teď, kdy odhalila svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Ne ceremonii dorazila v černém kostýmku a s hůlkou, bez které se při chůzi neobejde. Doprovod jí dělali její celoživotní přátelé ze sitkomu Ženatý se závazky, seriálový bratr David Faustino, sousedka Amanda Bearse a maminka Katey Sagal. Ta s herečkou stála u pultu i ve chvíli, kdy pronášela dojemný proslov plný vzpomínek a humoru.

„Měla jsem opravdu zajímavý život. Jako malá holčička jsem v téhle ulici čekala ve frontě do kina na první Star Wars, dívala jsem se na tyhle hvězdy a říkala jsem si: Kdo jsou tito lidé? Co udělali? Udělali něco správně? Udělali něco špatně? Ať je to cokoliv, taky jednu chci! A to mi bylo pouhých pět let. Takže tento den pro mě znamená víc, než si dokážete představit,“ uvedla mj. s dojetím v hlase.

Christina také ocenila svou seriálovou rodinu ze sitkomu Ženatý se závazky a hereckou kolegyni Lindu Cardellini ze seriálu Smrt nás spojí, jehož poslední řada se objeví už brzy na obrazovkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám