Hlavní obsah
Článek

Tenhle chlápek si zkrátka umí vybrat… A navíc musí mít neuvěřitelné charisma. Jeho náručí už prošly takové krásky jako Ariana Grande (30), Kaia Gerber (22), Kate Beckinsale (50) a naposledy Kim Kardashian (43). A Pete Davidson má údajně další slavnou známost. Aktuálně to prý dal dohromady s rozvádějící se modelkou Emily Ratajkowski (32).

Osmadvacetiletý komik a brunetka, která se proslavila v roce 2013 v klipu hitu Blurred Lines od Robina Thicka, kde se objevila pouze v titěrných kalhotkách, jsou podle jejich přátel zatím v rané fázi randění, ale prý se mají navzájem už opravdu rádi.

Dvojice je prý v kontaktu pár měsíců od doby, kdy je seznámili společní přátelé. Pete údajně na Emily miluje, jak je inteligentní. Peteovi zase hraje do karet jeho vtipnost. Pro modelku je velkým plusem, že ji vždy dokáže rozesmát.

Ratajkowski ovšem ještě minulý měsíc načapali při vášnivém polibku s DJem jménem Orazio Rispo, o nic vážného ale očividně nešlo.

Letos v červenci se Emily po čtyřech letech rozešla s manželem Sebastianem Bear-McClardem, který jí měl být nevěrný. Od té doby byla spojována například i s Bradem Pittem. V srpnu následoval rozchod Petea a Kim Kardashian. Jak se zdá, novému románku mezi komikem a sexy modelkou nic nestojí v cestě…

Reklama

Další články

Načítám