Hlavní obsah
Článek

O tom, že Simona Krainová (51) skončila v agentuře, která ji roky zastupovala a že jedním z hlavních důvodů bylo ukončení kontraktu pro soutěž krásy Elite Model Look, se popsaly stohy papíru. O tom, k čemu ale konkrétně došlo, a proč už ji organizátoři nechtěli, se jen mlžilo. Super.cz konečně zjistil, pro koho už byla Simona neadekvátní moderátorkou.

Proti modelce neměl nic hlavní partner, společnost vyrábějící vlasovou kosmetiku, ale obchodní centra, v nichž probíhají castingy soutěže. Mít ji jako moderátorku čtvrtý rok po sobě jim přišlo stereotypní a přáli si novou tvář. Tou se stala Miss World 2007 Taťána Kuchařová (36), která už zanedlouho v nové roli začne působit.

"I věkově je soutěžícím dívkám, jimž je mezi třinácti a dvaadvaceti lety, bližší. Důležité jsou i její úspěchy ve světě a kultivovaný projev," řekl Super.cz za organizátory Saša Jány.

"Soutěž jsem v minulosti samozřejmě sledovala, protože jde o nejprestižnější klání na mezinárodním poli," odpověděla diplomaticky Táňa na dotaz, zda sledovala svoji předchůdkyni. Sama prý velké moderátorské ambice nemá. "Pro mne jsou vynikajícími moderátory Marek Eben anebo Jirka Macháček. Já se spíš těším na setkání s dívkami," vysvětlila Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám