Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí herečku a sexsymbol normalizace Janu Švandovou (76) stále vnímáme jako ženu, která nestárne. Ve svém věku vypadá stále fantasticky a drží krok s mladší generací. Ve své nové seriálové roli však překvapí. V desetidílném komediálním seriálu o dospívání dětí a někdy i dospělých nazvaný Sex O’Clock si zahrála babičku.

„Hraji babičku Gretu. Takovou trochu moralistku, u které se naštěstí ukáže, že její zásady nejsou tak pevné, protože také není svatá. Babičky by měly dávat moudra, ale neměly by se do ničeho míchat. Hlavně ne do života těch mladších,“ svěřila se herečka, která si natáčení nového seriálu, který se na obrazovkách Voyo objeví začátkem nadcházejícího roku, užívala.

„Myslím si, že to bude seriál, o kterém se bude hodně mluvit,“ řekla Super.cz herečka. Seriál se natáčel téměř padesát natáčecích dní, a to primárně ve Zlíně. Natáčení bylo realizováno v souladu s principy tzv. zeleného natáčení a udržitelné produkce, tedy s maximálním ohledem na životní prostředí. Jak bude herečka v seriálu vypadat, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám