Hlavní obsah
Článek

Co se pánských modelů týče, vzbudil na vyhlášení cen ankety populární hudby největší rozruch model zpěváka Jana Bendiga (30), ozdobený vlečkou. Na jeho látce byly natištěné fotografie všech vítězů Slavíka za šedesát let jeho trvání.

Myšlenka, že by model z této látky mohl někdo z interpretů na Slavíky vynést, ale nebyla letošní. Šaty z ní totiž návrhářka Debbie Brown ušila už loni. "Naše hudební ikony, které jsem graficky zpracovala a umístila na látku, patřily už minulý rok na tento model. Jsem strašně šťastná, že tento rok našla tahle idea svého nositele. Lepšího jsem si ani nemohla přát," uvedla návrhářka.

A kdo měl tedy šaty z této látky původně vynést? "To byly moje šaty na minulý rok," reagovala překvapivě zpěvačka Eva Burešová (30), která loni oblékla róbu od Beaty Rajské. "Tyhle měly být na převlečení, ty Beatiny na vystoupení. Zpívat Hanu Hegerovou v šatech od Debbie by stylově nešlo. Akorát mi na převlečení nedali čas, a tak jsem mohla mít jenom Beatu," vysvětlila Super.cz Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám