Hlavní obsah
Článek

Honosné panství na lukrativním místě se smutnou minulostí. Tak by se dalo popsat sídlo, které je v současnosti na prodej za v přepočtu 444,5 miliónů korun. Právě v tomto domě v losangeleském Bel Air trávil své poslední měsíce před smrtí Michael Jackson (†50) a také zde v červnu 2009 naposledy vydechl. Nemovitost byla během několika posledních let opakovaně na prodej nebo k pronájmu.

Samotný Jackson si dům o sedmi ložnicích a třinácti koupelnách pronajímal za 100 tisíc dolarů (1,86 miliónu korun) měsíčně. Kromě toho k němu patří sedm garáží, několikahektarový pozemek, bazén nebo kino. Zdá se vám suma přibližující se půl miliardě stejně trochu přemrštěná? Věřte, že tato cena je ještě po slevě, jelikož ještě v srpnu 2010 byla nemovitost na trhu za v přepočtu 540 miliónů korun. Za tuto částku se však neprodala a od smrti zpěváka nejspíš zůstala prázdná.

Sídlo je v nabídce na serveru Zillow.com a realitní společnost si bude kontrolovat, kdo si zažádá o prohlídku. K dispozici bude jen takovým klientům, o nichž se bude vědět, že jsou dostatečně finančně způsobilí k jeho koupi. Realitní společnost tak chce zabránit, aby se z domu stala turistická atrakce.

Současným vlastníkem panství je generální ředitel a vlastník značky Ed Hardy Hubert Guez, který musel jít s cenou dolů již několikrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám