Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nedělní epizodě britské reality show I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! se diváci opět mohli podívat, jak si v australské džungli vede mimo jiné i Mike Tindall (44), jenž je prvním členem královské rodiny, který se účastnil této oblíbené televizní soutěže. A byl to právě manžel Zary Phillips (vnučky královny Alžběty II.), kdo na sebe opět strhnul největší pozornost. Tentokrát za to mohly jeho apartní plavečky!

Bývalý ragbista se hned první den blýsknul, když odvážně vybojoval pro spoluhráče hvězdu, která představovala jídlo pro ten den. Musel se přitom popasovat s nejrůznějšími plazy a pavouky. Tentokrát to ve vodě tak divoké nebylo, jelikož se šel jen trošku zchladit, k čemuž využil koupel v divočině. Jaké bylo ovšem překvapení, když se Mike svléknul z trička a ručníku, který měl uvázaný okolo boků a po kamenech začal balancovat v titěrných bledě modrých plavkách, navíc s květinovým vzorem.

Známé moderátorské duo, Ant a Dec, to pochopitelně nenechalo bez povšimnutí a z člena královské rodiny si pánové začali utahovat, když utrousili, jestli ty plavky nevzal své ženě.

„Řeknu vám, víte, co nás šokovalo? Ty plavky! Chtěl bych vědět, co si o tom myslela Zara... Asi si řekla 'Tak tady je ten můj spodek od bikin',“ žertovali směrem k Tindallovi moderátoři ve studiu.

Reklama

Další články

Načítám