Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Usměvavá blondýnka Anna Kulovaná (30), kterou vedle divadelních rolí proslavily především role seriálové - diváci si ji pamatují jako Zuzanu Haselbachovou z Dobré čtvrti a teď ji mohou vídat jako doktorku Eriku Jánskou v Ordinaci v růžové zahradě - prozradila, že když jí byly dva roky, stala se smutná událost. Tehdy její otec dobrovolně odešel ze světa.

Herečka o svém otci nikdy nemluvila. Není to však kvůli špatným vztahům, jak by mohlo kdekoho napadnout, ale ze zcela jiného důvodu. „Můj táta umřel. Je to už osmadvacet let. Zasebevraždil se,“ řekla Kulovaná týdeníku Květy.

Tátu jí a její sestře nahradil strýc. „Měly jsme strejdu, otcova bratra, a ten nám byl po mnoho let i s rodinou téměř adoptivním tatínkem,“ řekla Anna, která si nemyslí, že by tátova smrt zásadně poznamenala její nebo sestřin dospělý život. „Určitě nás ten model jednoho rodiče zformoval k obrazu svému, ale jinak si myslím, že jsme na tom se ségrou dobře. Obě žijeme ve svazku, ségra dokonce manželském, a obě máme zatím po jednom dítěti," vysvětlila herečka, která se svým partnerem vychovává dvouletou dceru Žofii.

Reklama

Další články

Načítám