Hlavní obsah
Článek

Do redakce se nám dostaly čerstvé snímky ze zákulisí focení Dominiky Mesarošové (38) pro slovenskou mutaci časopisu Playboy.

Na jedné fotce je vidět, jak k Dominice přiskočil sám fotograf Mario Gotti (41). Proto se může zdát, že se během práce na titulní fotce dubnového čísla časopisu děly nepřístojnosti, opak byl však pravdou.

„Byla jsem mile překvapená tím, jak všechno skvěle probíhalo. Slováci to mají vážně perfektně zmáknuté," říká Dominika.

Fotilo se v designovém hotelu v centru Bratislavy celé dva dny. „Musím přiznat, že to bylo vážně náročné. Všichni jsme si mákli," říká Dominika. Mesarošová se podle svých slov pro Slováky odhalila jen decentně. Ukázala prsa a spodní část prý zůstala zahalená. „Měla jsem buď klasické kalhotky, nebo tělovky, které se později vyretušují," vysvětluje.

Podařilo se nám zjistit, že za nafocení těchto obrázků Mesarošová neobdržela závratně vysoký honorář. S prázdnou prý ale taky neodešla.

„Nějaké peníze jsem dostala, vždyť zadarmo ani kuře nehrabe. To, co jsem si vydělala, si ale hodlám ušetřit, protože i mě zasáhla finanční krize," říká modelka, která o sobě hrdě prohlašuje, že je šetřivý tip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám