Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve letos přiznala, že bojuje s poruchou příjmu potravy, i když její extrémně štíhlá postava leccos naznačovala. Herečka Monika Timková (33), známá mj. ze seriálu Slunečná, filmu Vyšehrad: Fylm svého expřítele Jakuba Štáfka či z pohádky Princezna a písař, sváděla boj s anorexií. Prý je na dobré cestě.

S Monikou jsme se potkali na slavnostním předávání cen Český slavík. Lístek dostala od kolegy Aleše Hámy, s nímž hraje v divadle. Oblékla zajímavou róbu, v níž tedy její postava nebyla rozeznatelná. Její autorkou byla návrhářka Debbie Brown. "Bylo to na poslední chvíli a zkoušely jsme na parkovišti. Můj přítel byl absolutně proti nim a říkal, že když si je vezmu, tak se mnou nejde," smála se Monika.

Siluetu sice skryla, ale o svých problémech s váhou mluvila. "Naštěstí jsem v poslední době přibrala asi čtyři kila. Neříkám, že se moje stravovací návyky už dostaly úplně do normálu, ale myslím si, že je to lepší a lepší. Je to na dlouhé lokte. Dokonce mi vyrostly už i prsa, což kvituje zrovna i můj přítel. Mám terapeutku, se kterou to řeším. Nejdůležitější je přepnout v hlavě a uvědomit si, že svět není jen o tom, jak vypadám, ale i o té hloubce," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám