Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je známá svými extravagantními modely, ve kterých se cítí jako ryba ve vodě. "Umíte si mě představit v černých šatech? To bych nebyla já," řekla Super.cz s úsměvem zpěvačka, která na udílení cen Český slavík dorazila v modrém sametovém overalu a na hlavě měla nasazenou korunu.

"Střídá se názor, že to je jako ledová královna, svatozář, ukrajinský kroj, Socha Svobody, Avatar. Jen David Koller mi řekl, že vypadám jako princezna," usmála se zpěvačka a prozradila, že za korunou stojí návrhářka z Liberce, která pečuje i o světové hvězdy.

"Je to paní z Liberce, která se proslavila nejvíc tím, že udělala korunu pro Beyoncé, která si ji vzala na udílení cen. Jede zahraniční bomby, naposledy dělala i model pro Khloe Kardashian (39)," upřesnila stříbrná slavice.

"Jsem ráda extravagantní. Dala jsem to na hlavu a byla jsem moc spokojená. Cítím se moc dobře. Slavík má šedesátiny, věděla jsem, že se budu hýbat na scéně, že budu vystupovat a nemůžu mít šaty," dodala k modelu na Slavících Farna.

O tom jak se jí dařit skoubit kariéru a péči o dvě děti se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám