Hlavní obsah
Článek

Kulaté narozeniny bude mít Dara Rolins (51) 7. prosince. S oslavami svého jubilea začala už o něco dříve. Nejdříve uspořádala se stejně starým partnerem Pavlem Nedvědem (51) party pro přátele v Itálii. Před pár dny pak oznámila, že po novém roce bude sdílet radost z kulatin také s fanoušky na největší narozeninové show svého života.

Malou ochutnávkou potěšila během sobotního přenosu také diváky ankety Českého slavíka. „Z původního, tři roky přesouvaného Vánočního koncertu se stal koncert jubilejní, k mým padesátinám,“ svěřila se Super.cz Dara. Zpěváčka na pódiu Fóra Karlín vystoupila v několika minutovém hudebním čísle, které vytvořila ze svých písní. S tanečníky za zády tak předvedla nadupanou show ve stylu Jennifer Lopez. A nejen to.

Na vystoupení, při kterém jí za zády blikala číslovka 50, se předvedla v provokativním body, kterým se zřejmě inspirovala u své zahraniční kolegyně. Jennifer Lopez stejně jako Dara Rolins, dokazuje, že i ženy po padesátce mohou být proklatě sexy.

Ve zlatém outfitu s třásněmi, který doplnila vysokými zlatými kozačkami, to na jevišti rozjela a fanoušci byli nadšeni. Na slavnostní večer se pak zpěvačka ozdobila šperky luxusní značky v hodnotě neuvěřitelných 9 milionů korun. Po svém vystoupení se do sálu vrátila ve zlatých šatech a večer si s kolegy z branže skvěle užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám