Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kreativitě se meze evidentně nekladly. Oblečení pánů na předávání cen Český slavík bylo fascinující skoro víc než dekolty dam. Nejvýraznější byl bezpochyby zpěvák Jan Bendig (30), který k obleku vynesl vlečku.

"Je to speciální model a jsou na něm všichni, kteří za šedesát let Slavíky získali. Nechal jsem si ho ušít od návrhářky Debbie Brown," řekl Super.cz Honza.

Sakem s potiskem od stejné návrhářky doplnil svůj outfit i zpěvák Martin Schreiner. Fialový sametový oblek si speciálně na Slavíky nechal ušít také Milan Peroutka (34).

Odstín bordó pro svoje saka zvolili Ondřej Gregor Brzobohatý (41) a Vojtěch Dyk (38), vzorovaný oblek si v zásilkovém obchodě objednal Pokáč. Vyladili se i členové kapely Botox, muzikáloví a seriáloví herci Jan Kopečný (34) a Petr Ryšavý (32). Své tělo naopak odhalil Richard Krajčo (46) v síťovaném tričku.

Když už jsme u triček, z toho, jak se oblékl Richard Genzer, si dělali legraci i moderátoři večera. Jestli si prý nespletl akci.

Na to, jak se oblékli nejen tito, ale i další pánové, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám