Hlavní obsah
Článek

Seznamte se se „Zázrakem“. Právě tak v angličtině pojmenovali majitelé miniaturní fenku, která po narození vážila necelých 50 gramů. Jde o křížence čivavy a Jack Russell teriéra a v době, kdy byly pořízeny tyto fotografie, mu bylo devět dní. Tento drobeček se přitom pohodlně vejde do dlaně a čumáček má velký jako mince. Fenka jménem Miracle byla navíc jedinou, která z vrhu pěti štěňat přežila.

Malé bojovnice se životem se okamžitě ujala desetiletá Kayley-May Coles z britského Swindonu, jelikož matka se o drobného psíka přestala starat. Dívka pro Miracle pravidelně připravuje speciální psí mléko a pomocí stříkačky ji krmí.

„Každému se zdá naprosto nádherná. Moje kamarádky ji milují. Moje učitelka si myslí, že je možná nejmenším pejskem, který se kdy narodil. Miracle je prostě perfektní,“ říká nadšeně Kayley-May.

Po narození nevážilo štěně ani 50 gramů a měřilo pouhých 7,6 centimetru. Dívčin otec James uvedl, že byl překvapený, když jejich fenka předčasně porodila, zatímco ostatní byli venku. Smutné sice bylo, že ostatní čtyři pejsci nejevili známky života, ale rodina se nyní těší hlavně z jejich přeživší Miracle.

„Nikdy by nás nenapadlo, že může být takhle malinká. Dokonce nevypadá ani jako pes. Roste jako z vody a je už mnohem čilejší, než po porodu. Necháme si ji, za žádné peníze bychom ji neprodali,“ uvedl Coles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám