Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti se s dětmi objevují jen málokdy. Tentokrát udělali výjimku. Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41) už si se svými ratolestmi užívají předvánoční atmosféru a vyrazili na rozsvěcení vánočního stromu.

Lucie se s dětmi ve společnosti, a to na dětském divadelním představení, objevila v září. Nyní si nenechali ujít charitativní akci, která vznikla ve spolupráci s nadačním fondem, který oba sportovci podporují. V obchodním centru v srdci Prahy, tak nesměla chybět nejen rozkošná dcera Leontýnka, ale i několika měsíční syn Oliver, kterého rodiče na střídačku drželi v náručí.

Malý Oliver zvládal atmosféru vánoční akce absolutně v poklidu. A Lucie Šafářová se s manželem mohla věnovat slavnostnímu rozsvěcení stromu, který plní dětem jejich přání. Sportovci se pustili také do tvoření. Spolu s dětmi ozdobili vánoční ozdoby, které lze také vydražit. Bývalá tenistka si užívá roli maminky, a jak nedávno svěřila, návrat ke srortu zatím neplánuje. „Uvidíme, zatím si nedávám žádné deadliny. Určitě se pak ráda do něčeho zapřáhnu, protože celý život jsem tvrdě pracovala ve sportu, takže třeba předat ty zkušenosti tenisové," dodala pro Super.cz Šafářová.

Reklama

Další články

Načítám