Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci zpěvačky Madonny (65) už začínají mít o svůj idol strach, podobně jako tomu je u Britney Spears (42). Obě hudební ikony, které před devatenácti lety vzbudily mediální senzaci po jejich vášnivém polibku během udílení cen MTV Video Music Awards, totiž poslední dobou sdílejí na sociálních sítích obsah, který je pro mnohé už za hranicí vkusu. Nejnovější příspěvek čtyřiašedesátileté popové královny je opět pořádně kontroverzní. Madonna se na něm sklání nad psí misku a simuluje animální pití vody.

Klip, na němž nejdřív Madonna pózuje v černých šortkách a chlupatém zeleném svetru, opět znechutil řadu uživatelů, kteří se neváhali o své pocity podělit pod příspěvkem. Na jeho konci si totiž zpěvačka klekne na všechny čtyři a předvádí, že se chystá olíznout psí misku. Vše se děje za hudebního podkresu skupiny The Stooges a jejich známé punkové písně I Wanna Be Your Dog, a tak si zpěvačka na pejska zahrála.

Ačkoli Madonna zřejmě misku ve skutečnosti neolízla, od řady uživatelů to sama pěkně ‚slízla‘. „Je to trapné a nechutné,“ nebral si servítky jeden z nich a další se přidávali. „Už dospěj!“ či: „Nenechal bych svého psa pít z misky, kterou olizovala Madonna,“ vtipkoval další.

Na druhé straně se ale zpěvačka dočkala i zastání: „Nejste dost sofistikovaní, abyste pochopili Madonnino umění," zněl jeden z názorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám