Hlavní obsah
Článek

Jméno Evy Pilarové (†80) se v současné době často skloňuje v médiích ve spojitosti s její kuchařkou, kterou si objednaly za přemrštěné čtyři milióny korun Lesy České republiky. Dokonce se tvrdí, že knížka nikdy nevyšla a nikdo ji neviděl. „Když jsem slyšela, kolik za to vynaložili peněz, doufám, že tohle si už někdo odskáče. To je donebevolající,“ zlobí se zpěvačka, která odmítá být jakkoli spojována s korupčním případem, v němž jeden výtisk přišel na necelé čtyři tisíce korun.

„Podle smlouvy vám nesmím říct, kolik jsem za to dostala, ale byl to skutečně jen zlomek celkové sumy, kterou na to vynaložili. Sotva pár desítek tisíc. Kdybych šla do toho podvodu s někým napůl, už dávno nebydlím v bytě dva plus jedna,“ řekla Super.cz Eva Pilarová. Podle našich informací dostala setinu z celkově vynaložených nákladů, tedy asi čtyřicet tisíc korun. Zbytek šel někomu do kapsy a média spekulují, že v tom má prsty šéf strany Věci Veřejné Radek John, jenž seděl v představenstvu firmy Ora Print, která knihu vytiskla.

„Knihu mám doma, ale nedám ji z ruky. Jednou ji ukazoval na kameru i politik Jaroslav Tvrdík. Ale zaráží mě, že jsem ji nikde neviděla v knihkupectvích a že si ji ode mě ještě nikdy nikdo nenechal podepsat. Přitom se mělo udělat tisíc výtisků. Netuším, kam se všechny poděly,“ diví se královna českého swingu.

Ta nyní netrpělivě čeká, až jejího manžela Jana Kolomazníka vyzvou k operaci. Je totiž jedním z tří set lidí, kteří dostali nekvalitní kyčelní implantát, a tak musí znovu pod kudlu. Čeká ho pak zase asi půlrok plný bolesti a rehabilitací. „Snaží se to zakrývat legráckami, ale vím, že ho to trápí. Každý den hlídá schránku, jestli mu už nepřišla výzva k operaci. Už by to chtěl mít za sebou,“ dodala Pilarová.

Reklama

Další články

Načítám