Hlavní obsah
Článek

Hlavní a jedinou ženskou roli v připravovaném představení Okupace ztvární v Divadle Bez zábradlí Sara Sandeva (26). Dostala stejnou roli mladinké studentky Milady, kterou hrála v Českými lvy ověnčeném stejnojmenném snímku Antonie Formanová.

Když jsme dorazili na kostýmní zkoušku představení, Saru jsme málem nepoznali. Kostým není zrovna neslušivější, úplnou proměnu způsobí brýle. "Mně ale vyhovuje, že je všechno takové volné. Nemám ráda upnuté věci," řekla Super.cz herečka, která si ráda užije po delší době činoherní roli. Navíc v ryze pánském kolektivu.

"Musím říct, že je to jiný svět. Občas na zkouškách jen tak sedím a pozoruju ten mužský svět, pak je vyslechnu a třeba řeknu, jak to vidí žena," funguje jako ženský element v divadle Sara, která ovšem ve svém kostýmu rozhodně není za femme fatale a pochybujeme, že by takhle okouzlila svého partnera Jakuba Prachaře (40).

V našem videu jsme probrali i její filmové natáčení a povídali jsme si také o fotbale. Nedávno totiž vyrazila s přítelem a jeho dcerou Miou fandit na pražskou Slavii.

Reklama

Další články

Načítám