Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Renatě Abtové (44), která si v první jarní den vzala za manžela mediálně mnohem známějšího farmáře Honzu Pokorného (47), Indiána z reality show Farmář hledá ženu, vyplouvají na povrch zajímavé skutečnosti. Sympatická bruneta je praneteří zakladatele koncernu McDonald´s a spolu s Kateřinou Neumannovou se podílela na neúspěšném mistrovství světa v Liberci.

Vyvolená farmáře Honzy Renata Abtová je velmi úspěšnou manažerkou. Aby ne, má to v genech. Jejím prastrýcem byl totiž Raymond Albert Kroc, zakladatel superúspěšné společnosti McDonald´s.

Ve vrcholném managementu nejen českých, ale i zahraničních společností se Abtová pohybuje už víc jak 18 let. Zabývá se především sportovním marketingem a svého času byla výkonnou ředitelkou organizačního výboru mistrovství světa v lyžování v Liberci, které organizovala Kateřina Neumannová. Z tohoto postu ale ještě před začátkem šampionátu odešla.

Abtová, s níž se Pokorný seznámil přes internet, se živí organizováním sportovních akcí a žije v Praze, kam si z ranče plného zvířat přestěhuje také svého manžela.

Reklama

Další články

Načítám