Hlavní obsah
Článek

Vědci z Manchester University nefandí plastickým operacím. Proto se rozhodli zjistit, zda je bujný dekolt skutečně takovým posilovačem ženského sebevědomí. A zjistili, že je. Ovšem stačí k tomu pouze push-up podprsenka. A žena ušetří nejen desetitisíce za operaci, ale nemusí podstupovat velkou bolest a zdravotní rizika s implantáty spojená.

Podle profesora Geoffa Beattieho push-upka zvýší sebevědomí žen o pětasedmdesát procent. Sám analyzoval chování žen v push-up a obyčejných podprsenkách během dne. Zjistil, že při prsa zvětšující podprsence se ženy o třiasedmdesát procent více usmívají a o jednačtyřicet procent méně odvracejí pohledy od mužů. Ubývá výrazně také gest rozpačitosti a těch, které souvisejí se sníženým sebevědomím, podle analýzy o čtyřiašedesát procent.

„Ty rozdíly mezi push-up a obyčejnou podprsenkou jsou mnohem výraznější, než jsme čekali. Tato studie dokazuje empaticky, že nošení podprsenky zvětšující obsah dekoltu má výrazný vliv na neverbální chování žen, které hraje klíčovou roli v posuzování sebevědomí této ženy,“ tvrdí profesor psychologie Beattie z University of Manchester s tím, že u většiny žen jsou operace zvětšující ňadra skutečně zbytečným vyhazováním peněz a riskováním zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám