Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První novodobá Miss Československa Ivana Christová (53) patří k nejkrásnějším královnám krásy, které kdy touto soutěží prošly.

Sympatickou Slovenku ale na rozdíl od mnoha kolegyň už od mládí trápily váhové výkyvy. Ač Christová cvičí a drží dietu, ne vždy se jí podaří kila navíc zastavit a úspěšně čelit démonu jménem jo-jo efekt.

Nejinak tomu je nyní, jak bylo patrné na charitativním galavečeru občanského sdružení La Sophia, které se už dvanáct let na různých úrovních věnuje charitativním aktivitám zaměřeným na pomoc opuštěným dětem.

Nešlo přehlédnout, že Christová opět zápasí se zaoblenými křivkami. Ale přestože není postavou žádná laňka, stejně jí to moc slušelo. Bojovnice s kily navíc se pokusila zhubnout už několikrát a pokaždé úspěšně.

Konec zimy si ale zřejmě vybírá svou daň v podobě zvětšených tukových zásob, jež však houževnatá Slovenka jistě během několika měsíců zase shodí.

Na koncertu nechyběla samozřejmě ani zakladatelka nadace Yvetta Blanarovičová (60), kterou podpořila řada hostů včetně Andrey Verešové (43), Michala Davida (63) či fotbalisty Marka Jankulovského. Charitativní dražba děl Jadrana Šetlíka, Olbrama Zoubka, Stefana Milkova a dalších umělců nadaci vynesla 650 tisíc korun, které poputují na vzdělání talentovaných dětí.

Reklama

Další články

Načítám