Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) se objevila na křtu knihy Už nesmíš plakat. V té se svými zážitky svěřila v minulosti týraná čarodějka a kartářka Ivana Regina Kupcová Sádlová. "Nejsem tu omylem," naznačila Yvetta v narážce na těžký rozchod s exmilencem Marcem Pillem. K tomu se přesto loni ještě na čas vrátila. "Bylo to jen takové zachvění," říká dnes. Nyní je sama. "Mám však kolem sebe úžasné přátele," svěřila Super.cz Yvetta, která se pak rozpovídala o svých zkušenostech s duchy. S jedním dokonce jeden čas bydlela pod jednou střechou. Jiný ji vylekal nedávno v Bratislavě.

"Jsou všude kolem nás. Docela nedávno jsem byla u kamarádky v Bratislavě. V noci mě něco budilo. Říkal jen: Vstávej! Když jsem otevřela oči, byl tam obličej zvláštního, průhledného člověka, ze kterého stoupala jemná nitka nahoru," řekla Blanarovičová. Není to však její jediná zkušenost se záhrobím.

"Bydlela jsem dlouhá léta v pražské Haštalské ulici. Tam jsme měli něco, co nám ve čtvrt na jednu v noci začalo chodit po galerii. Nakonec jsem si s tím duchem začala povídat. Protože jsem dlouho do noci psala na počítači, vždy jsem ho zarazila: Přestaň otravovat! Přestaň kolem mě chodit. Vůbec jsem se nebála. Jeden senzitivní člověk k nám pak přišel domů na návštěvu a řekl nám, že tam zemřel člověk. Tak jsem mu zapálila svíčku, aby šel za světlem. Když jsem se z Haštalské stěhovala, chtěla jsem, aby šel se mnou, protože jsem si na něj zvykla. Nešel," dodala Yvetta.

Pro její nadaci La Sophia se na křtu pořádala charitativní tombola. "Jsem ráda, že se opět našel někdo, kdo pomůže opuštěným a nadaným dětem," dodala Yvetta. Knihu, kterou o Sádlové napsal léčitel Jan Saavedra, pokřtili v Trick Baru v Malostranské besedě také zpěvák Petr Kolář (56), zpěvačka Marcela Holanová a Petr Hapka.

Reklama

Další články

Načítám