Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České krásky se letos předháněly v tom, která z nich bude mít krásnější ňadra. Nejednalo se přitom o žádnou soutěž hodnotící půvaby přírodního poprsí. Naopak, všechno se točilo kolem chirurgické úpravy ňader. Zatímco některé dámy se po dětech rozhodly jen lehce vylepšit své těžce zkoušené vnady, jiné šly na plastiku prsou poprvé.

Tak jako třeba modelka Tereza Budková (25), jež se rozloučila se svými přírodními jedničkami. Půvabná brunetka už přišla kvůli malým ňadrům o několik pracovních zakázek, a tak se rozhodla pro zvětšení a absolvovala plastickou operaci.

Prsa si zvětšila o velikost a půl a hned se jimi chlubila na módních přehlídkách. Poprvé šla na plastiku také hvězda Fantoma opery, zpěvačka Michaela Gemrotová (38). Má sice krásnou tvář a dokonalou postavu, ale vnady číslo 1 jí nestačily, a tak si ňadra nechala zvětšit o dvě velikosti.

„Neříkám, že bych chtěla obrovské balony, ale chtěla bych hezká větší a přirozeně vypadající prsa," přála si před zákrokem zpěvačka, jež byla s výsledkem nadmíru spokojena. To modelka Vlaďka Erbová (42)absolvovala třetí plastiku prsou. A až teď prý byla výsledkem nadšena.

Po porodech dvou dětí si přírodní trojky nechala upravit i moderátorka Zuzana Belohorcová (48), která je pak hned předvedla během focení nové vlasové kolekce.

K výměně starších silikonů zase přistoupila bývalá největší hvězda filmů pro dospělé Paula Wild (41). "Asi jsem něco zanedbala, měla jsem silikony v těle šestnáct let a oba praskly, na jednom prsu se to i zapouzdřilo, měla jsem velké bolesti,“ objasnila důvody další operace herečka, která si vnady rovnou ještě o něco víc zvětšila.

Reklama

Další články

Načítám