Hlavní obsah
Článek

Zralá modelka Vlaďka Erbová (42) stále leží v nemocnici, kde bojuje s těžkým zápalem plic. Na sociálních sítích se svěřila, že z počátku se nemohla ani nadechnout a teskní po dětech. Její zdravotní stav ji navíc přiměl k závažnému životnímu rozhodnutí!

„Smutná jsem stále, protože mi chybí děti. Plakala jsem, když jsem nemohla dýchat. I na té JIPce jsem byla dost daleko od dalších pacientů,“ postěžovala si Vlaďka.

Modelka, která stále leží v nemocnici, přece jen už zaznamenala nějaké zlepšení a lékaři ji mohli přesunout na běžný pokoj. Ta se brání, že by se jí dostávalo nadstandardní péče jen kvůli jménu a vizáži.

„Kdybych nedostala komfortní zázemí, tak budu s ostatními koukat na jednu tv,“ pochlubila se česká modelka. „Takovou péči jsem zažila jen tu a na soukromé klinice,“ pochvaluje si.

Jak se zdá, Erbová je z nejhoršího venku a jako každý pacient, který prodělá těžkou nemoc, i ona dospěla k závažnému životnímu rozhodnutí. „Asi přestanu kouřit. Nekouřím tři týdny a daří se. Kouřila jsem jen stresem a večer v baru,“ odpověděla svým fandům na internetu na otázku, jak to má momentálně s cigaretami.

Uvidíme, jestli se jedná pouze o slib, který se dává smrtce, když vám klepe na dveře, nebo jestli jí toto rozhodnutí vydrží, když bude opět zdravá sedět v klubu na barové stoličce se skleničkou něčeho dobrého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám