Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je kost a kůže a nevypadá vůbec dobře! Tak popisuje stav modelky Vlaďky Erbové (42) naše čtenářka, která ženu, jež bojuje s těžkým zápalem plic, potkala v nemocnici ve Slaném. „Vypadala, chudák, strašně. Vezli ji na vozejku na rentgen, je na tom asi hodně špatně, hrozně pohubla,“ tvrdí zdroj.

„Je mi jí líto. Byla moc milá, ale byla bez sebe, jen plakala,“ přidává všímavá čtenářka. Super.cz hovořil také s kamarádem rozvádějící se modelky. „Ve špitále je od neděle, bere antibiotika, je pod odborným lékařským dohledem. Samozřejmě zhubla, aby taky ne. Kdo měl někdy čtyřicítky horečky, ten ví, že chuť na jídlo pak není. Až konečně zaberou antibiotika, bude jí hned lépe,“ věří přítel Vlaďky, která sama už potvrdila horší zdravotní stav.

Ten také odmítá, že by jeho blízká byla na umření. „Když jsem si četl v novinách, jak má vypadat, šel bych jí rovnou koupit kytku na hrob. Je pravda, že jak má muší míry, její tělo se pere s nemocí hůř, ale Vlaďka to určitě zvládne,“ doufá závěrem blízká duše Erbové.

O jejím dalším osudu se rozhodne do konce týdne, kdy by měly být známy výsledky všech odborných vyšetření. Na nějaký čas ale musí práce počkat, takže i manikúra, kterou se nedávno začala zabývat.

Reklama

Další články

Načítám