Hlavní obsah
Článek

Na jedné straně obětavá máma od dětí, která jiným a těžce nemocným malým pacientům pomáhá ve své nadaci Vlaďka dětem, na straně druhé možná zase ne až tak věrná manželka Tomáše Řepky (50)! Jak Super.cz již informoval, bývalý špičkový fotbalista se rozvádí s Vlaďkou Erbovou (42), která má mít údajně poměr s hokejistou Michalem Gulašim, s nímž se prokazatelně už nějakou tu dobu zná. Super.cz se podařilo zjistit, jak na celou aféru Řepka přišel!

„Mají spolu vztah půl roku, jezdila za ním do Třince, kde Michal žije, a doma to kryla charitami různě po republice. Jenže zapomněla, že je docela známá, a tak netrvalo dlouho, a k Tomášovi se doneslo, že spolu bývají často viděni. Najal si proto agenturu, která Erbovou sledovala, a bohužel pro ni vše věrohodně zdokumentovala. Když na ni Řepka uhodil, ani se nepokoušela zapírat,“ dozvěděl se Super.cz od velmi dobře informovaného zdroje.

Podle něj je nyní Řepka zvědavý hlavně na to, jak s modelkou domluví všechny rozvodové náležitosti, včetně výchovy společného tříletého syna.

„Jsou to lži,“ reagovala stručně na zprávy od našeho informátora Vlaďka, která se k rozvodu vyjádřila jen stručně s tím, že dál manželskou krizi komentovat nikdy a nikterak nebude. Otázku údajné nevěry tehdy úplně ve svém prohlášení vynechala a požádala o respektování svého soukromí.

Reklama

Další články

Načítám