Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, bývalá Playmate a majitelka poprsí velikosti číslo čtyři Vlaďka Erbová dnes slaví čtyřiatřicáté narozeniny. A za svůj dosavadní život toho stihla opravdu hodně. Svatbu s o pět let mladším hokejistou Zdeňkem Bahenským, úspěšný boj se zákeřnou rakovinou, porod dcery Viktorky i následný rozvod.

Vlaďka následně vzbudila rozruch, když se zamilovala do ženatého fotbalisty Tomáše Řepky (50). Ten se nakonec také rozvedl, Vlaďku pojal za svou ženu a zplodil s vnadnou modelkou syna Markuse. Tahanice Řepky o majetek a výživné na děti s bývalou ženou ale Vlaďku opět vrátily na přední stránky bulváru.

Starými kauzami se ale v narozeninový den této krátkovlasé modelky zabývat nebudeme. Raději jsme zalovili v archivu a oprášili starší fotky Vlaďky Erbové v bikinách a sexy prádle, které už dávno zavál čas. V době, kdy vznikaly, znala Erbová Řepku možná jen z televize, ale určitě by se říznému fotbalistovi líbila už tehdy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám