Hlavní obsah
Článek

Potkat modelku Vlaďku Erbovou (42) ve společnosti, a vlastně vůbec v centru Prahy, je skoro zázrak. Paty z Černošic vytáhne jen málokdy, a večírky pro to důvodem rozhodně nejsou. "Chodím opravdu minimálně. Jedna věc je, že nemám žádnou stabilní chůvu. Babička jezdí o víkendech, maminka je nemocná, tak hlídání minimalizujeme. Je to hlavně kvůli dětem," vysvětlila.

"Mám svých akcí relativně dost a hlídání využiju na práci, kterou mám placenou, nebo tam je nějaké plnohodnotné dění. Večírky jako takové jsem vyhodnotila tak, že už pro mne nejsou tak důležité jako děti," řekla Super.cz a my zašpičkovali, zda se na párty už také necítí stará?

"No, starší o pár let jsem, ale hlavně jsme zjistila, že kamkoliv přijdu, tak je to pořád stejné. O nic nepřicházím," dodala. Ale přiznala, že občas udělá výjimku a vyrazí si s kamarádkami ze školy. "Mám takové dvě destinace. Jezdím buďto k nám do Mostu na takovou asi padesátiletou diskotéku, kde jsou koberce na zemi a panák stojí třicet korun, nebo když jezdím do Ostravy, kde mám taky kamarádky, tak jdeme na Stodolní. Tam se mi taky líbí," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám