Hlavní obsah
Článek

V květnu 2014 z toho bylo velké haló, když se Vlaďce Erbové (42) podařilo porazit zástupce exekutora, jenž sepisoval majetek jejího manžela Tomáše Řepky (50). Jenže ve finále nedošlo ani k trestnímu oznámení a případ nakonec skončil u přestupkové komise, která modelce neuložila ani pokutu. Ta se proto teď rozhodla bránit a chystá trestní oznámení a žaloby!

„Hlavní je, že je ten pán v pořádku. Ale je fakt, že Vlaďku strašně poškodilo, jak mluvčí Exekutorské komory tehdy moc mluvila. Odešli jí někteří partneři, kteří pomáhali nadaci Vlaďka dětem. S právníkem už řeší, že to tak nenechají. Určitě chtějí podat trestní oznámení a možná i žalobu pro poškození jména,“ svěřil se Super.cz zdroj z okolí Erbové.

A čeho se vůbec mluvčí Exekutorské komory měla dopustit? Prý měla hned jasno v tom, jak se modelka zachovala, že do muže nabourala úmyslně, přestože tehdy nebylo ještě uzavřeno ani šetření policie.

„Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora. Najela do něj automobilem Mercedes-Benz GL 350, který byl posléze zajištěn. Napadený je v současné době v péči lékařů. Exekutorský úřad Praha 5 podává na útočníka trestní oznámení, a to pro ublížení na zdraví a maření úředního výkonu,“ sdělila loni v květnu Petra Báčová.

Ta se nyní k tomu, že by musela snad na výslech, nechtěla vyjadřovat. „Bez komentáře,“ uvedla pouze. „Štve mě, že i když ze mě dělali skoro kriminálnici a oznamovali to téměř jako hotovou věc, že budu trestně stíhaná a snad i odsouzená, což se vůbec nestalo, nikdo se mi ani neomluvil,“ řekla k tomu stručně sama Erbová.

Reklama

Další články

Načítám