Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) si moc přála třetího potomka, ale plány ruší. S manželem Tomášem Řepkou (50) prý jsou zaměstnáni výchovou dcery Viktorky a syna Markuse tak, že si třetí dítě neumí vůbec představit.

"Obstarat oba dva mě zaměstnává natolik, že třetí dítě, které jsem si přála, prozatím opravdu plánovat nechci ani já, ani Tomáš," řekla Super.cz Vlaďka, která se vedle výchovy dětí naplno věnuje charitě.

Syna Markuse také vzala na charitativní fotbalové utkání, které s Tomášem pro její občanské sdružení Vlaďka dětem uspořádali. Malý Markus zřejmě jednou půjde v tátových stopách. "Markus už teď je tak rychlej, že pokud nebude běhat maratony, půjde do útoku. Už automaticky, když vidí míč, běží a kope ho na bránu. Ale zatím bez gólmana, takže se pokaždé trefí. Já se s ním fakt nenudím," směje se modelka.

Z dcery Viktorky zase roste šikovná krasobruslařka. Na ledě tráví po škole denně několik hodin. I proto byla nadšená z premiéry Jen počkej, zajíci!, kam ji maminka den před fotbalem vzala. "Viktorka byla jako začínající krasobruslařka nadšená, seděla v hledišti s dalšími holčičkami z ledu a užívala si to. Připravuje se sama na první soutěž. Je velkou obdivovatelkou Tomáše Vernera, takže fotka společně s ním po představení byl pro ni ten největší zážitek," dodala Vlaďka.

Charitativní fotbalové utkání vyneslo Vlaďčině občanskému sdružení neuvěřitelných 474 tisíc korun. "V nejbližší době zavezeme do nemocnic v Českých Budějovicích, Plzni, Olomouci a Ostravě věci, které nakoupíme dle jejich požadavků. Každé konkrétní oddělení nám je zašle a my je dovezeme včetně hraček pro děti," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám