Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není to sice úplně tak dílo přírody, ale přesto je na to radost pohledět! Vlaďka Erbová (42), která, jak jsme již informovali, v posledních dnech dlela u moře (a mimo jiné tam ukazovala i zadeček bez jediné známky avízované celulitidy), se v Egyptě na dovolené ani tak neprsila. Ona prostě jde a kilometr před ní si vyšlapují její přednosti. Podívejte se do fotogalerie, proč ji asi místní pánové tolik obdivovali!

„Byla to klasická maminkovská dovolená, takže jsme řádily s dětmi v bazénech, na tobogánech i v moři,“ tvrdí Vlaďka. My samozřejmě víme, že zčásti byl její pobyt i pracovní, ale netroufneme si napsat detaily. Občas Vlaďku kvůli rozhovoru navštívíme doma, a co kdyby pak do nás omylem nacouvala?

Ale zpátky k jejímu pobytu u moře. Manžel Erbové Tomáš Řepka zůstal doma, musel hlídat Markuse. „Nechtěla jsem nic riskovat, tak jsem jeho pobyt na poslední chvíli zrušila. Pořád ho totiž trápí rýma a ouška. Vegetil doma s tatínkem a babičkou. A my si to s Viktorkou pořádně užily. Už devatenáctého se vrací na led na každodenní tréninky, takže si odpočinek zasloužila,“ dodala modelka, jejíž dcerka je krasobruslařkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám