Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby chtěla, může každý den v pracovní části týdne složit hlavu jinde, a přitom bude stále spát ve svém! Modelka Vlaďka Erbová (42) si totiž kromě vily v Černošicích u Prahy koupila v posledních letech i čtyři byty na sídlišti v Mostě. Že by z ní ale teď byla závoďačka, která by uživila Tomáše Řepku a půlku národního týmu k tomu, odmítá.

„Tak mám čtyři byty, no a co? Dostala jsem se k příležitosti, jak je pořídit za pár korun. Jeden jsem si nechala kvůli svým častým cestám za rodinou, v druhém bydlí bratr a další dva pronajímám. Kdo si ale zjistí ceny pronájmů v Mostě, ten pochopí, že na tom nezbohatnu. Pokud bude vše v pořádku a nenarazím na žádného nezodpovědného nájemníka, je to po zdanění akorát tak na kafe a svačinu,“ řekla Super.cz Erbová.

Ta se dušuje, že v tom není žádná černota a peníze vážně nevydělává bokem. „Vše mám řádně zdaněné a naprosto v pořádku. Protože jsem veřejně známá osoba, určitě by se našel někdo, kdo by okamžitě nějakou levou hned nahlásil. To si nemohu dovolit,“ dodala modelka, která je též majitelkou černošické realitky, jež papírově vlastní vilu, v níž žije s rodinou a kterou se chystá prodat za téměř čtyřicet miliónů korun.

Související témata:
Byty

Reklama

Další články

Načítám