Hlavní obsah
Článek

Nešálí vás zraky. Tomáš Řepka (50) se opravdu svezl metrem. Známý fotbalový obránce se ale neprojížděl „mastnou tyčí“ doma v Čechách, ale služeb městské hromadné dopravy nezvykle využil v Londýně. Britskou metropoli navštívil známý sportovec se svou manželkou Vlaďkou (42) a dalšími celebritami, aby dnes večer shlédli přehlídku britské módní značky F&F.

Je pravda, že Tomáše museli jeho přátelé chvíli přemlouvat, než ho do podzemní dráhy dostali. Řepka se ani tak neobával společenského zdiskreditování, kdo ho zná, tak ví, že je to chlapík, který je pohodový a nad věcí. „Tomáš nemá rád prostory, kde se shlukuje hodně lidí najednou. Dostat ho třeba do letadla je nadlidský výkon," vysvětlovala manželovy obavy Vlaďka a jedním dechem s úsměvem dodala: „On je prostě nenapravitelný negativista. Vždycky hned vidí, co by se mohlo stát špatného."

Jelikož celá skupina výletníků včetně Anety Vignerové (36) a jejího přítele Michala chtěla poznat město po všech směrech, tak Tomášovi nezbylo nic jiného, než se podřídit a vzdát se nápadu přemisťovat se po městě pěšky či místním ikonickým černým taxíkem.

Hned v prvních minutách prohlídky města nastala velmi milá situace, když Řepku na ulici poznali místní dělníci, kteří svého oblíbeného fotbalistu zdravili skandováním. „Poznali mě, i když jsem měl na sobě brýle," kroutil hlavou Tomáš, kterého reakce jeho fanoušků na první pohled potěšila. Fotbalista v Londýně působil v letech 2001 až 2006, kdy hrál za klub West Ham United.

Reklama

Další články

Načítám