Hlavní obsah
Článek

Válka v rodině Řepkových pokračuje a vypadá to, že nikdy neskončí. Bývalá manželka fotbalisty Tomáše Řepky (50) a její partner Václav Vokál si vyměňují názory s Vlaďkou a Tomášem přes média. Reakce na sebe nikdy nenechá dlouho čekat. A to není zdaleka vše.

Vlaďka Erbová (42) přiznala Super.cz, že jí chodí neustále drsné zprávy poukazující na její romský původ a napadající její děti. "Budu na to reagovat. Všeho moc škodí. Mám za sebou silný právnický tým, který si s tím nějak poradí. K ničemu jinému se snižovat nebudu. Zprávy od pana Vokála nemažu, myslím si, že mám pořádný archiv. Aby si někdo neustále bral do úst moje děti a vyhrožoval mi mými dětmi, to už je přes čáru. Asi je to zhrzenost, hloupost, nespokojenost. Nic jiného tam nenajdu," řekla Super.cz Erbová.

"Jsem vytrvalá a trpělivá. Já se nevzdám," dodala drsně modelka, která dokonce nedávno na dceru Tomáše Řepky Veroniku a právě partnera Renáty Řepkové zavolala policii, když přijeli údajně provokovat před jejich dům v Černošicích.

"Policie byla nejšetrnější řešení. Několik let se snaží protistrana o provokaci, která by měla vyústit v to, že by měl můj manžel zaútočit, protože se to od něj očekává, aby si někdo uspokojil svoje ego. K tomu nedojde, to mu nedovolím, pokud tam budu. Dokud nepřijde respekt a úcta, tak se budu takhle chovat vždycky a policii klidně zavolám znovu," dodala rázně Vlaďka na křtu knihy Neuhýbám, kterou napsal její manžel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám