Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria (40) má talent nejen na hudbu, ale také na krásné děti. Její potomci David a Annabelle (9 měsíců) jsou jako z plakátu.

Zpěvačka se svou dcerkou také nedávno nafotila reklamní kampaň, a teď se vrhla do vlastního projektu. Victoria si také splnila sen a dala se na dobročinnost, založila vlastní příspěvkovou organizaci.

„Pokaždé, když jsem zpívala na charitativních akcích, tak jsem snila o vlastním projektu. Narození dcery ve mně vyburcovalo chuť konečně udělat něco vlastního," nechala se slyšet Victoria, která pomáhá dětem a mladým s fyzickým či mentálním onemocněním a obětem domácího násilí.

„Lidé mohou darovat oblečení, peníze, nebo můžou sami aktivně vypomáhat," říká Victoria, která klade velký důraz na to, aby, lidé věděli, kam jejich prostředky přesně putují. „V dnešní době už skoro nikdo nevěří charitě, takže klademe důraz na to, abychom byli jiní," říká zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám