Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) je hrdinka. Neuplynul pomalu ani měsíc od toho, kdy spadla a natrhla si hýžďové svaly, a už zase běhá jako laňka. "Musím, i když modřiny ještě mám. Měli jsme premiéru divadelní hry, kde se tedy opravdu hodně naběhám, a k tomu už začínáme točit druhý díl filmu Babovřesky," řekla Super.cz.

A neběhá jen na place a na jevišti, ale také doma kolem plotny. Toho, že by jí pomáhal manžel Martin Stropnický (67), se hned tak nedočká. A ani by na to čekat nechtěla. "Nepoznala jsem nikoho, kdo by byl tak nepraktický. Jsem radši, když je zavřený v pracovně u počítače," přiznala.

Protože jsme se potkali v grilovacím centru v pražských Hodkovičkách, zavzpomínala i na to, jak se její muž poprvé a naposledy pokoušel o grilování. "Byli jsme čerstvě zamilovaný pár, ještě jsem ani nečekala Kordulku, a s dětmi jsme vyrazili na chalupu. Byla tam pec, na které dělal krůtí maso, lilky a myslím, že ještě fíky. Všechno bylo polosyrové, nic hnusnějšího jsem v životě nejedla a pod stolem jsem kopala do dětí, aby mu to nedaly najevo," prozradila se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám