Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) skončila v nemocnici. Manžel Martin Stropnický (67) ji odvezl na ambulanci pražské Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích krátce před půlnocí s šílenými bolestmi. Mohl za to večerní úraz.

"Nejhorší je, že si za to můžu sama. Vzpomněla jsem si na film Zapomenuté světlo, za který jsem kdysi dostala Českého lva, a řekla si, že je zbytečné všude svítit. Takže jsem šla potmě po chodbě, šlápla jsem do pekáčku, který máme místo psí misky, a sjela jako ve freestylu na skateboardu až do obýváku a předvedla veletoč," vyprávěla Super.cz.

"Martin s Matějem se dívali na fotbal a nejdřív se smáli, že je to jako z Neváhej a toč. V tu chvíli už jsem ale bolestí omdlela," svěřila. Lékaři jí nařídili klid na lůžku minimálně na čtrnáct dní. "Zrovna ležím v posteli s diářem a ruším představení. Měla jsem točit poslední díl Vyprávěj, to se musí také přesunout. A nepůjdu předávat ani cenu TýTý," vypočítala.

"Doufám, že budu v pořádku minimálně v polovině května. 25. května totiž začínám točit se Zdeňkem Troškou (70) druhý díl Babovřesek a 27. května máme premiéru hry Apartmá v hotelu Plaza v Semaforu. Hrajeme tam jen s Martinem a malou roli má Agáta, takže je výhoda, že budeme moct zkoušet doma a pan režisér si mě jen přenese z postele do obýváku," doufá herečka.

"Strašně to bolí, mám natržené svaly kolem kyčle, dostala jsem berle, ale zatím se na ně nedokážu postavit. Naposledy jsem měla něco zlomeného ve třinácti a tahle bolest mi připadá horší než pět porodů," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám