Hlavní obsah
Článek

Poznali se během natáčení seriálu Vyprávěj, kde ji režíroval. Necelý rok poté se vzali a z krásné herečky Veroniky Nové (37) je Veronika Arichteva podle jejího novomanžela, Bulhara Bisera. Režírovat ji sice bude znovu v seriálu První republika, ale všechny její aktivity kontrolovat nemůže.

Příkladem je focení pro kalendář sítě hotelů, které Verča absolvovala už podruhé. "Byla to rychlovka, za půl hodiny bylo hotové líčení, z kterého jsem byla nadšená, stejně jako ze stylingu, za další půlhodinu vznikla fotka," řekla Super.cz Veronika.

Její muž ovšem tak nadšený nebyl. "Na fotografa Daniela Zahrádku, který se mnou fotil, nežárlil. Ví, že se známe už dlouho a kamarádím se i s jeho ženou Petrou," svěřila nám Veronika. "Ale jeden dotaz měl. Zda jsem měla při focení na sobě aspoň kalhotky," prozradila.

Jinak si ale manželství pochvaluje. "Myslím, že když se vezmou dva rozumní, tolerantní lidé, tak by ten papír nic změnit neměl. A já si stěžovat nemůžu. Leda na to, že jsme ještě neměli svatební cestu, i když jsme si ji slíbili. Pár dní jsme byli v Barceloně, ale chceme jet na delší dobu. Tak doufám, že nám naše práce dovolí aspoň o Vánocích naše vytoužené jižní sluníčko," věří Veronika.

A jak se naučila podepisovat novým jménem, protože Nová sice používá jako umělecké, ale Arichteva je její občanské? "Zatím jsem podepisovala jen žádost o novou občanku a pas a vypadá to, jako by se podepisovalo dítě z první třídy. Ještě to musím natrénovat," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám