Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale vztahové veletoče! Vašek Noid Bárta (43) dal nedávno docela brutální kopačky přítelkyni Gábině Dvořákové (35) s tím, že si vůbec nerozumí. Po pár týdnech je vše jinak. Jak se Super.cz podařilo zjistit, dvojice už zase tvoří pár!

Noid se objevil na křtu „Best Of“ cédéčka jubilanta Jarka Šimka coby kmotr, přestože ho zchvátila chřipka. A při té příležitosti jsme z něj dostali, kdo mu vlastně zahřívá postel. A rozhodně to není kolegyně z divadla, se kterou ho vyfotili nedávno. Tehdy šlo podle našich informací jenom o opilecký úlet.

„Je strašný, že se člověk prakticky musí přiznávat k něčemu, co si chce nechat pro sebe. Je to pouze naše věc,“ ošíval se Vašek při otázce na návrat ke krásné Gábině.

„Dobře, přiznávám to, jsme s Gábinou zase spolu. Měli jsme nějakou krizi, která se zdála neřešitelná. Po třech týdnech jsme zjistili, že se natolik milujeme, že se dáme zase dohromady. Asi vypadáme jako troubové, že jsme oznamovali rozchod, ale lásce neporučíš,“ přiznal Super.cz znovu zaláskovaný Noid po krátkém váhání.

„Gábinka je skvělá holka a já jsem strašně rád, že jsme spolu,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám