Hlavní obsah
Článek

Léta se k němu chová povýšeně a bez úcty a jen natahuje ruku. Tak fotbalista Tomáš Řepka (50) vnímá dceru Veroniku, kvůli alimentům na ni nyní dluží i s prý přehnanou odměnou pro exekutora téměř 1,8 miliónu korun. Slavný pan Blikanec se Super.cz exkluzivně vyjádřil k tomu, jak se dostal do exekucí. „Myslel jsem, že jako dcera pochopí, že už dlouho nevydělávám. Ale jí jde jen o peníze,“ prohlásil zklamaně.

„Rok a půl už nevydělávám takové peníze, abych mohl platit rodině. Pohledávky se snažím vyrovnávat, ale někdy to nevyjde. Syna mám ale v pořádku, tohle se týká jen dcery. Myslel jsem, že mi vyjde vstříc. Vzpomínám třeba na půl miliónu za školu, kde přitom propadla a peníze proletěly komínem. To mě drásalo. Ale platit musím, že jo. Zjistil jsem, že to je jen o penězích. Brát, brát, brát, a nebrat ohled. To člověka zamrzí,“ říká Tomáš.

„Kdyby to byla exmanželka, dá se to pochopit, tam jde jenom o ty prachy. Ale u dcery? Brali všechno automaticky. Obrovsky mě to zabolelo. Její život něco stojí, i její matky, a asi to nezvládají platit. Její přítel (matky Veroniky – pozn. red.) to nejspíš není schopen zajistit. Samozřejmě, na koho jiného se obrátit než na ‚oslíčku, otřes se‘. Pořád poslouchat, že něco musíš, že to máš nařízený, to by se asi nikomu moc dlouho nelíbilo,“ říká slavný čutálista.

Ten prý s dětmi nepřichází vůbec do styku, i mladší syn se prý ozve jen ve chvíli, kdy má nataženou ruku a něco potřebuje, s tátou se ale jinak vídat nechce. „Dětem jsem říkal, že jsem odešel od jejich matky, ale ne od nich. Jestli jim někdo něco hustí do hlavy, a proto se mnou mají takový vztah, jaký mají, tak to ale ublíží nejen mně, ale i jim,“ dodal zklamaně Řepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám