Hlavní obsah
Článek

Herečku Terezu Kostkovou (47) zaskočila kamarádka. Pozvala média na oslavu hereččiných narozenin do kosmetického salónu, aniž by Tereza něco tušila. Zatímco oslavenkyně absolvovala kosmetickou proceduru, nechala nanosit občerstvení a když si Tereza šla pro kafe jenom v ručníku, vyděsil ji zapálený dort, zpěv Happy Birthday, kamery a fotoaparáty. "Fuj, to jsem se lekla," reagovala herečka, které leknutím málem ručník, jímž byla zahalena, spadl.

"Už mám po oslavě. Jsme v rodině čtyři Blíženci, tak jsme to nějak sfoukli. Mé narozeniny se slavily v Chorvatsku u moře. Dostala jsem kytku od manžela a byla jsem spokojená. Pětatřicítku neberu jako přelomový věk," míní Kostková. S množtsvím dárků se to u nich v rodině nepřehání. "Toníček dostal farmu se zvířátky, kterou si přál. Manželovi jsem dala bibli, krásně vázanou v kůži. S tatínkem jsem zašla na oběd a dostal pusu. Jo, vlastně kávovar," vzpomněla si herečka.

Ta teď bude ještě pár dní natáčet seriál Cesty domů. V červenci ji čeká dovolená. "Pojedeme na Mallorku. Vlakem a trajektem. To máme rádi," usmívala se, když líčila své plány v salónu Vlasty Libotovské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám