Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na statek šedesát kilometrů za Prahou se podařilo zlákat Lejle Abbasové (44) desítky známých tváří, aby jí pomohly balit do krabic výtěžek charitativní sbírky. "Sama jsem překvapená, že jich opravdu tolik dorazilo. Víkendové ráno, kdy většina večer předtím vystupuje, není opravdu nejlepší," řekla Super.cz Lejla. Balit mikiny, lékárničky nebo škrtidla se vypravily třeba Iveta Lutovská (40), Hana Kynychová, Lucie křížková, Monika Bagárová nebo Tereza Černochová (40). Ta opět nezapomněla na svůj pověstný dekolt.

"Spolupracuji s nadací pro pacienty s rakovinou," uvedla Tereza, které na rakovinu zemřel tatínek, zpěvák Karel Černoch. "Tady jsem proto, že Lejla je kamarádka," řekla Super.cz zpěvačka, která si sice oblékla teplou delší bundu a holiny, ale její výstřih lákal pohledy všech mužů na statku v obci Zahradnice u Benešova.

Miss Iveta Lutovská si zase vyrazila jako na párty, na nohou měla světle béžové semišové kozačky sladěné s bundičkou. "Nedočetla jsem do konce mail," přiznala. "Trošku mě to pobavilo, ale Iveta byla skvělá. Přijela jako první a hned se pustila do práce," dodala Lejla.

Práce bylo skutečně dost. Muselo se zabalit a roztřídit podle velikostí sedm tisíc mikin, dva tisíce pyžam, dále pětapadesát tisíc lékárniček a v tom samém počtu nůžky a škrtidla, spousta bot nebo dětských sešitů. Jsou určeny pro projekty nadace Asante Kenya, ze škrtidel budou africké ženy vyrábět tašky. "V úterý celá zásilka vyrazí do Keni, kde má být vyložena 7. srpna. U toho už v Mombase budu a budeme věci rozdělovat a jezdit s nimi osobně po celé keni," upřesnila Abbasová.

Reklama

Další články

Načítám