Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvníci festivalu Mezi ploty, kteří se přišli podívat, jak to sluší zpěvačkám, měli na výběr mezi dvěma typově zcela odlišnými dívkami. Milovníci křehké krásy s otevřenou pusou hleděli na zosobněnou vílu Vladivojnu La Chia. Ti, kdo mají raději výraznější křivky, slintali nad minisukní Terezy Černochové (40). Ta sice zahalila svůj bujný dekolt, ale zato vynikla její stehna.

Tereza se za své bujné křivky nestydí. Nahá se odhalila už v reklamě na své minulé turné. Jejím nejoblíbenějším kouskem oblečení jsou korzety. "Na podzim vydávám desku a na provokativních fotkách se už pracuje," slíbila Super.cz.

Křehká Vladivojna de la Chia už také fotila zajímavé fotky. Pózuje na nich jako sexy toreadorka. Zpěvačka, která napsala hudbu pro úspěšný film Nevinnost s Annou Linhartovou, si ovšem na prvoplánovou sexuální strunu obvykle na vystoupeních nebrnká.

Na dalším pódiu udivoval Dan Bárta svými grimasami, které snad nejdou ani k ničemu přirovnat. Největší dav čekal na Davida Kollera, který bodoval i s písničkami kapely Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám