Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Život filmového producenta Pavla Čecháka se v posledních týdnech obrátil vzhůru nohama. Nejprve ho matka jeho dvou synů, herečka Tatiana Vilhelmová (45) veřejně opustila kvůli zpěvákovi Vojtovi Dykovi. Smutný Čechák od té doby často hledá rozptýlení v alkoholu. Jenže jeho poslední večírek skončil za velmi dramatických okolností. Nejprve po hádce vytáhl zhrzený Čechák nůž na taxikáře, který po něm pak dokonce vystřelil.

Když se Čechák dozvěděl, že jeho manželka se svým milencem Dykem nepřijdou na charitativní akci Sandry Novákové (41) Barování a místo toho odjeli společně na dovolenou Portugalska, rozhodl se do Lucerny dorazit sám. Tam se usadil ke stolu s herečkou Jitkou Čvančarovou (46), která ho celý večer utěšovala. Protože ale Jitka přišla se svým přítelem, tanečníkem Petrem Čadkem, nemohla se Čechákovi věnovat naplno.

A tak se filmový producent věnoval konzumaci alkoholu. Popíjení se držel i po konci akce takovým způsobem, že se z baru v centru Prahy vypotácel až ve čtvrt na pět ráno. Nasedl do taxíku, ve kterém odjel domů. Jenže před domem rodičů, kde nyní Čechák bydlí, se odehrálo drama.

„Nejdřív mi začal nadávat, pak mi řekl, že mi nic nezaplatí a nakonec na mě vytáhl nůž,“ popsal deníku Aha! incident dotyčný taxikář. Ten poté, co ho začal nespokojený klient ohrožovat kudlou, vyběhl z auta a na Čecháka vystřelil ze své plynové pistole. Následně oba aktéři nočního konfliktu sice zmizeli, ale na místě se objevila hlídka policie, která už ale našla na ulici jen slepou nábojnici.

„V případě, že dojde k podání trestního oznámení, budeme celou záležitost vyšetřovat jako ohrožení střelnou zbrání,“ vysvětlila mluvčí pražské Policie Eva Miklíková. Samotný Čechák nechtěl celou záležitost nijak komentovat a zavěsil telefon.

Reklama

Další články

Načítám