Hlavní obsah
Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) se již poněkolikáté stala objektem talentovaného amerického fotografa Paula de Luny, pracujícího a žijícího převážně v New Yorku a Los Angeles, s nímž nafotila neuvěřitelně žhavé snímky. Kuchařová ukázala své sportem dokonale vypracované tělo, které si ještě více vytvarovala díky StarDance, kde skončila druhá.

Naposledy fotograf jednu z našich nejznámějších topmodelek zvěčnil právě v New Yorku, kde se poznali. Při jeho nedávné cestě do Prahy se spolu opět setkali a nafotili exkluzivní materiál, tentokrát pro americký fashion magazín Blank.

"Taťána je neuvěřitelně profesionální, tvárná a talentovaná, velmi rád s ní spolupracuji," nechal se slyšet Paul de Luna, kterému před objektivem stály modelky, jako je například světová star Candice Swanepoel.

„S Paulem je vždycky radost spolupracovat, známe se od mých začátků v New Yorku a bylo moc fajn s ním po nějaké době opět pracovat. Jeho práce a tvorba se mi vždycky líbily," dodala Taťána, která se momentálně v Čechách věnuje své nadaci Krása pomoci na podporu seniorů a pomalu se chystá pracovně do Los Angeles. Na jaře ji v Praze čeká focení další kampaně, tentokrát pro módní návrhářku Ivanu Mentlovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám