Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) září v další exkluzivní kampani. Blonďatá kráska tentokrát pózuje na svůdných fotkách pro tradiční značku aut a motocyklů Praga. A vypadá naprosto úžasně!

Taťána se ve stylových automobilech a letadle předvádí jen v rozepnuté halence, zpod které neváhala ukázat černou podprsenku. Na další fotce svádí okolí v ultrakrátkých šatičkách, které dávají vyniknout jejím dokonalým nožkám. Pánové se tak opět mají na co dívat.

Momentálně si Kuchařová dopřává odpočinek v USA. Dlouhého volna si ovšem moc neužije, neboť se už koncem srpna naplno vrhne do pracovního kolotoče. Kromě akce její nadace Krása pomoci, která proběhne v Praze na podporu Dobrovolnického programu "adopce seniorů", ji čeká natáčení s Jiřím Menzelem.

Pak si zaletí na světovou konferenci do Tampere, kam byla pozvána jako jeden z hlavních lídrů mladé generace, a následně bude spěchat na finále soutěže Elite Model Look, které se stala ambasadorkou. V mezičase nafotí ještě další kampaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám